Известие

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за 1.9 ТД двигател на 145/6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега до преди месец карах и аз с каквото ми падне дори и с биодизел и като запаля сутрин ще събудя комшиите а и ги опушвам здраво задръстих дюзи почна да пали на 3 цилиндъра добре че се оттървах само с присадка и хубава нафта.Иначе я карам почти 2 години и не съм правил абсолютно никакви ремонти трудно бих сменил марката с каквато и да било друга!

Comment

Доказан мотор....с масло в нафтата мърка,като мачка,ебем ти жтд хахаха....разбира се не е добър,колкото 1.9 ТДИД на Крома от онези години,но е доракуустойчив мотор хахаха-поздрави на фиат дизел-Н1

Comment

Карам 145 тд вече 7 ма година
        Реално разхода е от под 5 до 8.5 л. зависи от много фактори.
        Двигателя е прост и здрав ,трансмисията също никакви проблеми не съм имал нито с едно от двете.
        На моята кола съм и минал към 70 80 хиляди
        90 % от парите за части са отишли за окачването
        като се има в предвид какви са ни пътищата мисля че не е ненормално.
        +Частите ги има навсякъде и са евтини
        +Колата е достатъчно мощна нищо че е 90 коня само,на дълъг път и бия пета и само газ не се налага при изпреварване да се връщат скорости итн.
        +Не съм имал проблем с двигател скорости турбо въобще в това отношение е бетон .
        +носи си 15 ски 195/55/15 не ги усеща
        +по екстериора всичко е доста здраво и надеждно
        +отвън не изглежда много голяма но вътре особено отпред си е доста широко аз съм 188 см. висок
        - единствения недостатък на моята е че няма климатик
        но съм свикнал

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

чак сега видях че темата е от 2009
        АЛФА 145 TD
        sigpic

Comment

Точно този мотор за мен е един от най-доказалите се и стабилни.

Comment

той се е доказал още във Фиат дукато много преди да го сложат в алфите
            АЛФА 145 TD
            sigpic

Comment

Working...
            X